Aalto Digi Platform

Digitalisaatio mullistaa parhaillaan suomalaista teollisuutta, elinkeinoelämää ja yhteiskuntaa. Aalto on digitalisaation alalla Suomen johtava yliopisto ja maailman parhaassa 1%:ssa. Digi Platform on yhteistyöalusta, joka tuo osaajat yhteen Aallossa ja Aallon ulkopuolella.

Katso myös:

Digitalisaatio Aallossa

Digitalisaatio (ICT, laskenta ja mallinnus, sekä näiden soveltaminen muille aloille) on teema-alue, jossa Aalto on vahva: aihepiiriin liittyviä aloja ovat esimerkiksi ICT ja tietojärjestelmät, tietoliikenne ja signaalinkäsittely, elektroniikka ja automaatio,  teknologiaintensiivisen teollisuuden liiketoiminta, kone- ja rakennustekniikan digitaaliset sovellukset, mekatroniikka, media, pelit, tieto-ja palvelutalous, tietojenkäsittelytiede ja laskennallinen tiede. Aallon digitalisaation alan laitokset on listattu Yhteystiedot-sivulla. Aallon johtoasemasta suomalaisessa yliopistokentässä kerromme Aallon vahvuudet digitalisaatiossa -sivulla.

 

 

Mitä Digi Platform on

Aallon Digi Platform on yhteistyöalusta, joka tuo yhteen Aallon asiantuntemusta digitalisaation alalla ja vahvistaa Aallon ulkoista näkyvyyttä. Aallon Platform-yhteistyöalustoja perustetaan sellaisille laajoille, monitieteisille teema-alueille, joissa Aallolla on menetelmällistä osaamista, infrastruktuureja ja sovellusalojen osaamista. Keskiössä ovat sekä tutkimus että opetus. Esimerkkejä toiminnastamme ovat siemenrahoitus hankkeiden valmistelulle ja verkottumistilaisuudet.


 

Cloud computingLabLife 3DHIIT Scinet

Uutiset

Tapahtumat

Näytä lisää